PhotoSequence nie uruchamia pikseli reklamowych ani narzędzi śledzenia marketingowego. Przeglądarka może zachować dwie informacje potrzebne do obsługi wyboru i koszyka.
- photosequence_cookie — wybór dokonany w komunikacie o pamięci lokalnej.
- photosequence_panier — modele i ilości kamer dodanych do koszyka na tym urządzeniu.
Odrzucenie elementów opcjonalnych nie wyłącza koszyka. Zestaw produktów jest przekazywany dopiero wraz z wysłanym formularzem i nie synchronizuje się automatycznie pomiędzy urządzeniami.
Możesz usunąć produkty z koszyka lub wyczyścić dane photosequence.com w ustawieniach przeglądarki. Poniższy przycisk ponownie otwiera komunikat wyboru.